Om vores priser

Når du indleverer en PC til reparation hos os, påbegynder vi reparationen inden for 1 til 2 dage, afhængig af hvor travlt der er på værkstedet. Vi foretager først en fejlsøgning af computeren for at lokalisere problemet. Når vi har fundet ud af, hvad der er galt med din computer, kontakter vi dig, med et tilbud på reparationen. Det koster kr. 250,- for en fejlsøgning som er ganske uforpligtende.

Express PC service – for dig der ikke kan vente

Har du travlt, og ønsker dit PC problem løst med det samme, kan du betale for at få ekspres-service. Ved Express service påbegynder vi fejlsøgningen og eventuel reparation, inden for 15 minutter efter du har indleveret din PC på en af vores værksteder. Ønsker du at indlevere din computer til Express-service, koster det kr. 400,- i ekspres-gebyr.

Priser

Service Pris inkl. moms
PC fejlfinding – gennemsyn og tilbud på reparation 1-2 dage Kr. 250 ,-
Fjernelse af virus, adware, spyware Kr. 500 ,-
Installation af nyt system Kr. 500 ,-
Hastighedsoptimering Kr. 500 ,-
Opsætning af E-mail Kr. 300 ,-
Data Gendannelse Kr. 1500 ,-
Backup af din PC Kr. 500 ,-
Overførelse af gamle filer på ny PC Kr. 500 ,-
Installation af Software Kr. 100 ,-
Installation af Hardware Kr. 200 ,-
Rengøring af Bærbar/PC Kr. 400 ,-
Montering af Kølepasta Kr. 400 ,-

Din PC kan sagtens være inficeret med en virus, Spyware eller anden Malware – selvom du har et antivirus program installeret. Det er svært at undgå al Malware og Spyware

Er din computer blevet langsom eller fungere dit system ikke? Vi kan hjælpe dig med en geninstallation af dit styresystem uanset om det er til PC eller Mac. Vi kan tilbyde installationer som ekspres serviceydelse hvilket betyder at din PC kan være klar allerede efter få timer.

Få en hurtigere PC ved at optimere ydeevnen på computeren. Ved optimering af PC, renser vi ud i programmer og trimme harddisken så du får en hurtigere PC.

Det kan være besværligt at installere mail system og få det til at spille. Vi sørger for at hjælpe dig helt i gennem. Så du både kan sende og modtage emails.

Hvis uheldet skulle være ude, og du har mistet dit data kan vi hjælpe dig med at genskabe dem. Vi kan genskabe data både hvis dit data er blevet slettet, og hvis din harddisk er beskadiget.

Hvis din harddisk er beskadiget eller på anden måde defekt, kan vi tilbyde dig at genskabe de ødelagte filer (Data recovery).

Der findes flere årsager til at en harddisk går i stykker og derfor ikke kan læse dit data. Det kan eksempelvis skyldes overophedning, altså at harddisken bliver for varm, som følge af for dårlig afkøling, samt overbelastning. En anden årsag kan være at computeren har fået et slag eller stød mens harddisken har kørt (typisk for bærbare computere) og dermed kan læsearmen, eller selve skiven være beskadiget.

Hvornår har du sidst taget backup af din PC? Vi kan hjælpe dig med at lave en sikkerhedskopiering af dine data så du ikke mister alle dine vigtige filer. Det er altid en god ide at tage en sikkerhedskopi af din computer. De fleste mennesker finder først ud af hvor vigtig en backup er, når det er for sent og skaden er sket. Vi rådgiver vores kunder til at købe en ekstern harddisk, en USB nøgle eller at bruge en online tjeneste som Dropbox til at lave kopi af deres filer.

På en Windows PC er det IKKE muligt at tage backup af installerede programmer som eksempelvis Microsoft Office, Skype, Adobe Reader, Kaspersky, Java, Dropbox m.fl.