Mac Reparation

Reparation af iMac, Macbook eller Mac Pro? 

Har du smadret skærmen på din apple produkt? Vores erfarne teknikere i de fleste tilfælde løse opgaven. Hos os tilbyder vi reparation af MacBook og iMac og Mac Pro. Vi udfører stort set alle reparationer og serviceopgaver som din Mac computer måtte kræve.

Alle reparationer udføres som nævnt på vores værksted i Vanløse, hvor du altid er velkommen forbi uden tidsbestilling. Typisk kan vi have din MacBook Pro, MacBook Air eller iMac klar igen inden for 2-4 hverdage

Driller din MacBook? Er den begyndt at tabe batteri rigtig hurtigt, eller skal ladestikket skiftes? Måske er skærmen gået i stykker, eller måske har tastaturet været udsat for væskeskade.

Måske ved du slet ikke, hvad der er i vejen med din MacBook? Hvis din MacBook er begyndt at blive langsommere, eller har fået svært ved at køre nogle af dine programmer, kan det skyldes en systemfejl, som ikke kan være let at løse på egen hånd.

 

PC Express kan hjælpe med at fejlsøge og reparere dit Mac produkt.
Vi reparerer størstedelen af alle Apples produkter, og kan udfører reparationer. Vi har mange kunder som ønsker opgradering af harddisken i et Mac produkt, til de nye hurtige SSD harddiske.

En SSD harddisk er særdeles velegnet til montering i Apple iMac og MacBook Pro fra før 2014 hvor ikke alle produkterne blev leveret med flash eller SSD harddiske. Vores teknikere er uddannet indenfor reparation af Apple udstyr og har en Apple certificering. Vi har de rigtige værktøjer og maskiner til fejlsøgning og reparation af Apple produkter.

 

Vi tilbyder reparation af Apple udstyr udenfor garanti såvel som indenfor garanti. 
Garantireparationer vil blive foretaget af vores samarbejdspartner. Når du indleverer dit Apple produkt, fejlsøger vi det og tester delene i maskinen.
Herefter udarbejder vi en fejlrapport, samt et tilbud på reparationen. Alle fejlsøgninger, diagnoser og tilbud er ganske uforpligtende.

 

PC Express har de mest populære Mac reservedele på lager og kan ofte tilbyde reparationerne 30-50% billigere end de autoriserede værksteder, da vi køber vores reservedele i udlandet. Endvidere kan reparationerne udføres på få dage. Vi tilbyder også reparation ved hjælp af brugte Apple reservedele.

 

Da Apple reservedele generelt kan være kostbare, kan det nedbringe reparationsomkostningerne ved at anvende brugte Apple reservedele. Vi yder altid 12 måneders garanti uanset om du vælger at få en brugt eller en ny reservedel monteret. Din Apple og Mac reparation er ofte klar på 2 til 4 dage.

Fantastisk service!

Jeg havde en helt igennem god oplevelse med virksomheden.
Kasper klarede at fikse min gamle Macbook hurtigt og til en mere end rimelig pris, alt sammen med en stor sans for kundeservice og godt humør. Jeg vender helt sikkert tilbage når der igen skal ordnes noget på computeren!
Skal udfyldes*