Om PC Express

Vi er en lille virksomhed, så personlig service er altid i højsædet og vi sætter kunden i centrum.

Vi giver ikke så let op i vanskellige situationer og forsøger altid reparation først, selvom om ombytning er lettere og hurtigere.

Vi er en uautoriseret forretning, så reparation af Mac og PC’en er dermed billigere. Vi har Apple og Windows certificeret tekniker og vi har taget Apple’s kurser og eksamener.

Vi laver alt selv, vi sender ikke ud af huset og bruger ikke andre værksteder til reparationer. Vi hjælper faktisk adskellige andre serviceværksteder når de har problemer med deres reparationer.

FAQ

Vi har 1 års reklamationsret på de reservedele vi benytter i forbindelse med en reparation. Det betyder at du som kunde, kan reklamere over en fejl i op til 1 år efter en reparation.
Du kan få mere information om Købeloven hos Forbrug.dk.
Nej der sker ikke noget med din data når du indleverer din PC til reparation. Vi udfører aldrig reparationer eller indgreb i computeren uden at have aftalt det med kunden.
Endvidere sikre vi os altid at vores kunder bliver tilbudt backup, hvis computeren skal geninstalleres.
Det er naturligvis en vurderingssag, men ofte kan det bedst betale sig at få repareret computeren. Man skal være opmærksom på at hvis man vælger at købe en ny computer, så er det stadig en udgift forbundet med installation, opsætning, backup etc. Den udgift kan spares ved at få udført en reparation i stedet.
Ligegyldigt hvilket apparat det er, så skal du hurtigst muligt slukke apparatet og eventuelt tage batteriet ud. Derudover skal du ligge apparatet i ris og lukke en post til omkring det. Så suges væsken meget bedre og muligheden for at den igen virker er langt større. Du kan altid komme med apparatet til os og så kan vi hjælpe dig om så det end er iPhone, iPad, computere eller andet elektronik.
Ja, absolut. Skulle der imod forventning opstå et problem med den reparation, der er blevet udført, så hjælper vi dig selvfølgelig. Dog gælder dette ikke ved selvforskyldte skader som hvis du f.eks. skulle tabe telefonen
Vi reparerer stort set alle typer computere herunder også Apple produkter.
Vi udfører en fejlfinding af det indleverede udstyr og giver herefter et tilbud på reparationen.
Vi påbegynder aldrig en reparation uden kundens accept.
Ja, den bliver repareret og serviceret på indleveringsstedet.
Ja, vi udfører reparationer på udstyr der er både indenfor og udenfor garanti.
Det er næsten umuligt at være 100% sikret mod virusangreb, men man kan dog tage sig visse for forholdsregler.
Det bedste du kan gøre er at sikre dig at dit operativsystem er helt opdateret, samt at installere et antivirusprogram.
Disse inkluderer forskellige systemopdateringer – oftest til styresystemet. Større software udviklere som f.eks. Microsoft, Adobe og Java arbejder hårdt på at hele tiden at holde deres systemer sikret og beskyttet mod angreb. Når vi installerer dit system sørger vi naturligvis for at dit system og software er fuldt opdateret.Skal udfyldes*